top of page
Search

Kantoorgebouw de Zwarte Doos in Groningen verkocht


Een Ierse beleggersgroep heeft het kantoorgebouw aan Eendrachtskade Zuidzijde 2 in Groningen verkocht aan een private equity office.

De Zwarte Doos is een kantoorgebouw van 12 etages met ca 15.500 m2 bruto kantoorruimte en 180 parkeerplaatsen. Het kantoor staat momenteel leeg maar heeft de potentie voor een transformatie naar ca 175 appartementen en 1.600 m2 kantoren. Daartoe heeft Storms IPS, namens de eigenaar Farraig, in samenwerking met Laride Huisvesting & Vastgoed uit Veldhoven en Team 4 Architecten uit Groningen reeds een Voorlopig Ontwerp gerealiseerd hetgeen een basis zou kunnen zijn voor een verdere ontwikkeling. Het gebouw ligt tegen de binnenstad van Groningen aan in de nabijheid van het Centraal Station. De buurt heeft van oudsher een woningbouw karakter. Een koopsom is niet bekend gemaakt.

De Ierse beleggersgroep, Farraig is bij het volledige verkoopproces geadviseerd en begeleid door Storms International Property Services en juridisch bijgestaan door Taylor Wessing Eindhoven, de koper is geadviseerd door Colliers International.

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page