Over ons

Vanaf de start in 2008 is Storms International Property Services volledig gefocused op het realiseren van optimale resultaten voor haar opdrachtgevers. 

RICS is de afkorting van Royal Institution of Chartered Surveyors. RICS is opgericht in 1868 in het Verenigd Koninkrijk en is tot op de dag van vandaag toonaangevend op vastgoedgebied met wereldwijd erkende taxatiestandaarden. RICS is wereldleider op het gebied van beroepskwalificaties wat betreft vastgoed, grond, bezit, bouw, omgeving en milieu. RICS verstrekt onafhankelijk advies aan leden, overheden en internationale organisaties op het gebied van vastgoed. RICS schrijft strikte regels voor met betrekking tot ethiek. De leden van RICS voldoen aan de hoogste eisen van vakbekwaamheid en integriteit. 

ir. drs. Robin Storms MRICS

Maarten Storms BBA

In 1986 startte Robin zijn carrière bij ontwikkelaar Wilma Vastgoed met de focus op de ontwikkeling van industriële bedrijfshuisvesting. In 1990 maakte Robin de overstap naar Philips Vastgoed waar hij verantwoordelijk werd voor het managen van het vastgoed binnen Philps, zowel in binnen- en buitenland waaronder de nieuwbouw van de Philips High-Tech Campus. Zijn verder carrière vanaf 2000 heeft Robin zich gericht op het asset management van vastgoedportefeuilles van internationale beleggers. Robin heeft ruime kennis kennis van en ervaring met vastgoedvraagstukken en -transacties.

Robin is loyaal, resultaatgericht, analytisch en heeft een sterk doorzettingsvermogen. Met deze eigenschappen levert hij telkens opnieuw toegevoegde waarde aan zijn opdrachtgevers. Robin is lid van de Royal Institution of Chartered Surveyors.

Na zijn studies Hotelmanagement, Rooi Pannen Eindhoven (2013) en International Facility and Real Estate management, NHTV Breda (2017) begon Maarten zijn carrière bij Van der Sande van Opstal Bedrijfsmakelaars. Vervolgens trad hij in dienst bij Storms IPS. Hierbij staat het zoeken naar passende ruimte, het beheer van de portefeuille en een sterk advies voor uw bedrijf centraal.

Bij Maarten gaat het om de tevredenheid van zijn opdrachtgever door samenwerking op basis van vertrouwen. Daar krijg hij energie van. Maarten is voortdurend alert en altijd op zoek naar een juiste oplossing voor de gestelde opgave.