top of page
Search

Intervest breidt in Zuid-Nederland verder uit door verwerving van een derde pand in Raamsdonksveer


Intervest heeft een sale-and-lease-back overeenkomst gesloten voor een derde logistieke pand in het bedrijventerrein Dombosch, waardoor de cluster in Raamsdonksveer inmiddels meer dan 73.000 m2 gebouwen omvat.

De site huisvest het hoofdkantoor en distributiecentrum van Itsme bv, groothandel in de toelevering van elektrotechnische en mechanische componenten met bijhorende diensten aan industriële eindgebruikers, (toeleveranciers van) machinebouwers en technische installateurs. De groep heeft twaalf vestigingen in Nederland en is ook actief in Duitsland, België, Roemenië en Spanje.

Het logistieke gebouw van circa 10.700 m2 met bijhorend kantoorgebouw van 3.800 m2 wordt volledig gehuurd door Itsme voor een termijn van twaalf jaar op basis van ‘triple net’. De acquisitie is gestructureerd via de vennootschap Intervest Raamsdonksveer 3, dochtervennootschap van Intervest in Nederland.

De transactie werd begeleid door Storms International Property Services, een professionele dienstverlener uit Eindhoven.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page